Ydelser der passer til netop jeres generationsskifte

Om os

Dit generationsskifte er min passion!

Mit navn er Rasmus Gregersen. De sidste mange år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at lykkes bedre og nå sine mål.

I de sammenhænge har jeg også af omveje haft kontakt med virksomheder, som aldrig bad om hjælp. De situationer som har gjort størst indtryk på mig kan beskrives under én overskrift: “Det fejlslagne generationsskifte”.

Vi har familievirksomheden, hvor alle kender hinanden så godt, og hvor ingen vil hinanden noget dårligt. Ingen ser eller anerkender de udfordringer der helt klassisk opstår, véd at blande den private og den professionelle relation. Udfordringerne ligger ellers lige for, i en situation hvor nogen skal ud af rollen som chef og forlade livsværket og livsidentiteten, mens andre skal ind og vise handlekraft have plads til at træffe beslutninger og forandre nogen ting.

Det er allesammen dygtige intelligente mennesker, med et højt fagligt niveau, som har klaret alting selv hele livet. Derfor forkastes tanken om at involvere nogen, som har generationsskiftet som fag. Desværre er der en ganske stor procentdel af disse virksomheder, som kommer dårligt igennem generationsskiftet – eller måske slet ikke kommer igennem.

Det er dårligt for disse familiers sociale sammenhængskraft. Det er meget dårligt for virksomhedens økonomi. Det er dårligt for virksomhedens medarbejdere hvis det fører til fyringer. Og det er dårligt for den danske økonomi.

Derfor har jeg skabt generationsskiftet.dk – for at hjælpe så mange af disse virksomheder som muligt, til at få et godt generationsskifte.

Jeg er den primære kraft, men har gode kræfter tilknyttet, med andre personligheder og ekspertiser. På den måde kan jeg altid sikre at virksomheden får den helt rigtige person tilknyttet, for at gøre generationsskiftet til en succes – både for familien og for CVR nummeret.

Om Generationsskiftet

Skal i generationsskifte?

(+45) 29 41 73 32
info@generationsskiftet.dk